Rate this post

[UPDATED] HP HPE2-W09 Certification Exam Questions

Quickly and Easily Pass HP Exam with HPE2-W09 real Dumps

HP HPE2-W09 exam is designed to certify the skills of Aruba Data Center Network Specialists. It is a comprehensive test that evaluates an individual’s knowledge of Aruba data center network solutions. HPE2-W09 exam is designed to validate the candidate’s ability to design, implement, and manage Aruba data center network solutions in a complex environment. HPE2-W09 exam is also designed to test the candidate’s knowledge of Aruba data center network technologies, including network virtualization, storage, and security.

HP HPE2-W09 (Aruba Data Center Network Specialist) Certification Exam covers a wide range of topics related to Aruba data center network design, implementation, and management. These topics include Aruba data center network architectures, Aruba data center network components, Aruba data center network security, Aruba data center network management, and Aruba data center network troubleshooting. HPE2-W09 exam also covers the latest trends and best practices in Aruba data center network design, implementation, and management.

 

Q72. Your customer is using Nutanix AHV and they need a network orchestration tool to simplify network provisioning. Is this operation supported when Aruba Fabric Composer (AFC) is integrated with Nutanix?
Solution: Automated provisioning of LAGs Between AHV and VSX

 
 

Q73. Is this part of the process for using NetEdit to update firmware on ArubaOS-CX switches?
Solution: Upload firmware images to the NetEdit firmware repository.

 
 

Q74. AtubaOS-CX switches are acting as Virtual Extensible LAN (VXLAN) Tunnel Endpoints (VTEPs) WITHOUT Ethernet VPN (EVPN).
Does this correctly describe how the VTEPs handle VXLAN traffic forwarding?
Solution: VTEPs that use headend replication forward broadcasts as unicast packets to each VTEP in the same VNI.

 
 

Q75. Is this correct positioning of AtubaOS-CX switches in the data center?
Solution: Aruba CX 8325 switches are an appropriate choice for leaf switches in a leaf-spine topology that uses Virtual Extensible LAN (VXLAN) with Ethernet VPN (EVPN).

 
 

Q76. Refer to the exhibit.

which shows the topology tot an Ethernet Ring Protection Switching (ERPS) solution.
Is this a valid design for the control and protected VLANs on the VSX fabric 1 switches?
Solution: Ring 1, instance 1:
control VLAN: 1000protected VLANs: 51-135 Ring l,Instance2:
control VLAN: 1001 protected VLANs: 136-220 Ring 2, Instance 1: control VLAN: 1000 protected VLANs: 181 -200 Ring 2, Instance 2: control VLAN: 1003 protected VLANs: 201 -220

 
 

Q77. Can you attach this type of ArubaOS-CX interface to a VRF?
Solution: a GRE tunnel interface

 
 

Q78. Refer to the exhibit.

Switch-1, Switch-2, and the router run OSPF on LAG 100, which is a Layer 3 LAG. Does this correctly explain how to control how core-to-access traffic Is forwarded?
Solution: To force the router to use both links, ensure that active gateway is enabled on LAG 100 on both Switch-1 and Switch-2.

 
 

Q79. Two ArubaOS-CX switches ate part of a Virtual Switching Extension (V5X) fabric. Is this a guideline for configuring the switches’ link-up delay settings?
Solution: Set the link-up delay timer based on the number of MAC forwarding, ARP, and routing table entries.

 
 

Q80. Is this how you should position switches in the ArubaOS-CX portfolio tor data center networks?
Solution: Deploy Aruba 83xx switches as core switches for very large three-tier data center networks.

 
 

Q81. Is this a way that Virtual Switching Extension (VSX) differs from Virtual Switching Framework (VSF)?
Solution: VSX features a dual control plane while VSF features a single control plane.

 
 

Q82. Refer to the exhibit.

You need to set up an ArubaOS-CX switch to implement Virtual Extensible LAN (VXLAN) WITHOUT Ethernet VPN (EVPN). The exhibit Indicates which servers should be part of the same VXLANs and the desired VNls for the VXLANs. Assume that the network is already configured to permit each ArubaOS-CX switch to reach each other switch’s loopback interface.
Is this part of the process for setting up VXLAN to meet the requirements?
Solution: On Switch-1, create two VXLAN interfaces, one with ID 5010 and one with 1D 5020; both VXLAN interfaces should use 192.168.1.1 as the source IP address.

 
 

Q83. Does this correctly describe NetEdit’s notification capabilities?
Solution: NetEdit notifies admins of errors using Its Internal email server.

 
 

Q84. Is this a use case for disabling split-recovery mode on ArubaOS-CX switches in a Virtual Switching Extension (VSX) fabric?
Solution: You want to prevent any possibility of a split brain situation from occurring if the keepalive link fails some time after the ISL.

 
 

Q85. Is this a use case for disabling split-recovery mode on ArubaOS-CX switches in a Virtual Switching Extension (VSX) fabric?
Solution: In situations in which the primary switch fails and then reboots, you want to make the primary switch take over again as the primary switch.

 
 

Q86. Your task is to configure an EVPN solution for a dual-stack IPv4 and IPv6 protocol in the overlay networks. Is this statement about EVPN and IPv6 correct?
Solution: The IPv6 and IPv4 overlay networks can be encapsulated with VXLAN and transmitted through the underlay network.

 
 

Q87. Refer to the exhibit.

which shows the topology tot an Ethernet Ring Protection Switching (ERPS) solution.
Is this a valid design for the control and protected VLANs on the VSX fabric 1 switches?
Solution: Ring 1, instance 1:
control VLAN: 1000protected VLANs: 51-135 Ring l,Instance2:
control VLAN: 1001 protected VLANs: 136-220 Ring 2, Instance 1: control VLAN: 1000 protected VLANs: 181 -200 Ring 2, Instance 2: control VLAN: 1003 protected VLANs: 201 -220

 
 

Q88. Refer to the exhibits.


Is this how the switch-1 handles the traffic?
Solution: A broadcast arrives in VLAN 10 on Switch-1. Switch 1 forwards the frame on all interfaces assigned to VLAN 10, except the incoming interface. It encapsulates the broadcast with VXIAN and sends it to 192.168.1.3, out not 192.168.1.2.

 
 

Q89. Does this correctly describe how Network Analytics Engine (NAE) agents work?
Solution: Agents collect data every minute and send the data to a centralized SNMP server in SNMP traps.

 
 

Q90. Can you attach this type of ArubaOS-CX interface to a VRF?
Solution: A physical interface using Layer 2 mode

 
 

Q91. Switch-1 and Switch-2 are AruDaOS-CX switches, which are part of a Virtual Switching Extension (VSX) fabric. Switch-2 is the primary member. Switch-2 experiences a power failure while Switch-1 remains up. Switch-2’s power recovers, and Switch-2 reboots.
Is this one of the things that happens when Switch-2 finishes booting?
Solution: Switch-1 downloads its MAC forwarding table from Switch-2.

 
 

Q92. Refer to the exhibit.

The company wants AtubaOS-CX switches to provide VXLAN services for several VMs and servers, as shown in the exhibit. Hypervisors will not run VXLAN for this solution. Is this part of a valid configuration to meet the requirements?
Solution: Work with the server admins to assign a consistent VLAN for VMs 1 and 4. Assign interface 1/1/2 on Switch-1 to the same VLAN.

 
 

Q93. Does this correctly describe how the Virtual Switching Extension (VSX) fabric reacts to various component failure scenarios?
Solution: The ISL and keepalive goes down, and after a few seconds, the keepalive link restores. Switch-l and Switch-2 remains up. The Split-recovery mode is enabled. In this case the secondary switch shutdowns SVls when keepalive is restored.

 
 

Q94. AtubaOS-CX switches are acting as Virtual Extensible LAN (VXLAN) Tunnel Endpoints (VTEPs) WITHOUT Ethernet VPN (EVPN).
Does this correctly describe how the VTEPs handle VXLAN traffic forwarding?
Solution: VTEPs that use headend replication forward unicasts with unknown destination MAC addresses as unicast packets to each VTEP in the same VNl.

 
 

Start your HPE2-W09 Exam Questions Preparation: https://www.examdumpsvce.com/HPE2-W09-valid-exam-dumps.html

         

Related Links: swipy.ru myportal.utt.edu.tt myportal.utt.edu.tt myportal.utt.edu.tt myportal.utt.edu.tt myportal.utt.edu.tt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the text from the image below